Marketingbureau-small

IT referenties

ITxposure heeft inmiddels al meer dan 100 referenties voor IT bedrijven en projecten uitgewerkt bij de meest uiteenlopende organisaties. Wij hebben CIO’s, CISO’s, IT managers en andere IT professionals geïnterviewd bij organisaties in onder andere de zorg, energiebranche, logistiek, financiële dienstverlening, onderwijs en overheden. Voor IT bedrijven die hun referenties door een professionele partij willen laten uitwerken is ITxposure de partner die deze ‘turn key’ kan opleveren.

 

Full service
ITxposure hanteert daarbij een full service aanpak: na een beknopte briefing plannen we de afspraak, doen het interview en fotografie, schrijven de case, verzorgen de vormgeving en zorgen voor de afstemming en goedkeuring met opdrachtgever en eindklant. Het eindresultaat is een goedgekeurde case die direct gepubliceerd of gedrukt kan worden.

 

De waarde van referenties voor IT bedrijven
De manier waarop zaken wordt gedaan in de IT sector verandert snel. Opdrachtgevers zijn kritisch en nemen niet langer aan dat leveranciers altijd waarmaken wat ze beloven. Leveranciers die zich aan deze omstandigheden aanpassen begrijpen de kracht van klantreferenties: onafhankelijke verhalen die een sterke onderbouwing zijn voor hun positionering als toegevoegde waarde leverancier.

 

De specifieke kenmerken van IT referenties
Veel IT bedrijven denken en praten nog steeds in features en functies. In een referentie leggen wij graag de nadruk op de relevantie voor uw klant. Wat was het probleem wat uw klant wilde oplossen? Waarom en hoe hebben ze voor uw organisatie en oplossing gekozen? En welke voordelen ervaart de klant na het succesvolle project? Het eindresultaat is een prettig leesbaar stuk dat een helder beeld schetst van de situatie, keuzes en ervaringen.

 

RefXL
ITxposure is tevens partner van RefXL, het onafhankelijke platform voor IT referenties. RefXL is een gebruiksvriendelijk, overzichtelijk platform waar beslissers en professionals in de ICT kunnen zoeken naar relevante referenties voor hun toekomstige projecten. Op dit moment staan al meer dan 10.000 referenties van meer dan 700 IT leveranciers online en de bezoekersaantallen groeien elke dag. Dankzij onze samenwerking kunnen relaties van ITxposure korting krijgen op de RefXL abonnementen.

 

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze bewezen aanpak op het gebied van referenties, de RefXL service en de manier waarop u korting kunt krijgen? Neem dan contact met ons op.

AddThis Social Bookmark Button