ITxposure ontwikkelt ECM white paper voor VDD IQware

VDD IQware is de ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Dit product heeft in Nederland een leidende positie in de financiële dienstverlening en wordt daarnaast succesvol ingezet in de sectoren transport & logistiek, overheid, gezondheid & zorg, zakelijke dienstverlening en productie-industrie

 

Hyarchis.Net is volledig gebaseerd op Microsoft technologie en wordt internationaal via een netwerk van Microsoft partners verkocht. Daarbij werd zowel door resellers als eindgebruikers regelmatig de vraag gesteld wat het verschil tussen Hyarchis.Net en Microsoft Office SharePoint Server 2007 is.

 

Om de verschillen, overeenkomsten en inzetbaarheid voor zowel resellers als eindgebruikers inzichtelijk te maken, heeft VDD IQware door ITxposure een Engelstalige white paper met de titel “Hyarchis.Net and Microsoft Office SharePoint Server 2007” laten schrijven. Hierin worden de oplossingen met elkaar vergeleken op het gebied van specifieke Enterprise Content Management functies en toepassingen.

 

Voor meer informatie: www.hyarchis.net

 

AddThis Social Bookmark Button