ITxposure ontwikkelt Citrix “Mythbusters” campagne voor Qwise

Qwise is expert op het gebied van virtualisatie en partner van onder andere Citrix. Veel mensen weten dat ze met Citrix XenApp™ (eerder bekend als MetaFrame of Presentation Server) applicaties centraal kunnen beheren, updaten en distribueren. Vaak is ook bekend dat met XenApp de applicatie beheerkosten tot wel 50% verlaagd kunnen worden.

 

Toch blijken er vijf hardnekkige misverstanden over XenApp te bestaan. Misverstanden die Qwise graag voor eens en voor altijd uit de weg wil ruimen. Daarom heeft Marinka Verkuil, Marketing Communicatie Manager van Qwise, ITxposure gevraagd een Citrix Mythbusters campagne te ontwikkelen.

 

Als basis is gebruik gemaakt van het Engelstalige materiaal wat Citrix aan haar partners beschikbaar stelt. Er is een nieuwe, opvallende vormgeving en prettig leesbare Nederlandse copy ontwikkeld. Verder heeft ITxposure de volgende materialen ontwikkeld:

- Actiewebsite (www.citrixmythbusting.nl)
- HTML e-mails
- E-mail pay-off banner
- Staande banner t.b.v. beurzen

 

Marinka over de samenwerking met ITxposure: “De samenwerking met ITxposure is heel soepel verlopen. Het is een groot voordeel dat ze de markt kennen, daardoor werd er snel geschakeld en effectief gewerkt.”

 

Voor meer informatie: www.qwise.nl en www.citrixmythbusting.nl

 

AddThis Social Bookmark Button