Positionering 4apps Group

De 4apps Group is het resultaat van een fusie tussen twee Oracle E-Business Suite specialisten: Res-Q Consulting Services en de EBS Groep. Het bedrijf onderscheidt zich door persoonlijke betrokkenheid en het leveren van een hoge kwaliteit dienstverlening. De 4apps Group heeft als doelstelling om, vanuit een solide basis, gecontroleerd door te groeien. Om dit te realiseren moet 4apps Group actiever “in de markt worden gezet” en groeien qua naamsbekendheid.

 

Als basis voor een effectieve marketing strategie en executie heeft Frank Laarhoven van de 4apps Group ITxposure gevraagd te ondersteunen bij het uitwerken van de “DNA bepaling” van de organisatie. Via separate interviews met de management team leden van de 4apps Group zijn de sterke, zwakke en unieke kanten van de 4apps Group geïnventariseerd. Op basis van deze interviews heeft ITxposure een concept missie, visie en positionering aan het volledige MT gepresenteerd.

 

Na akkoord heeft ITxposure deze positionering uitgewerkt in tekstblokken van verschillende lengte, die direct kunnen worden ingezet voor een breed scala communicatie uitingen. Frank Laarhoven over de samenwerking: “Het was prettig om met Michel de Groot van ITxposure te werken. Hij begrijpt heel goed waar wij als ICT bedrijf mee bezig zijn en heeft een pragmatische, resultaatgerichte manier van werken. Een goede match met onze cultuur!”

 

Voor meer informatie: www.4appsgroup.nl

 

AddThis Social Bookmark Button