‘Marketing Manager as a Service’ voor Solimas Groep

Solimas is een groep van specialistische bedrijven op het gebied van softwarelicenties (Agile Software), Software Asset Management (InfraControl) en duurzame IT (Groene IT). De werkmaatschappijen opereren onafhankelijk en bieden complementaire expertise, producten en diensten die ook integraal kunnen worden ingezet.

 

Maarten van Montfoort, CEO van de Solimas Groep: “Onze bedrijven zijn succesvol en we laten jaarlijks ‘double digit growth’ zien. Dat hebben wij tot nu toe vooral gerealiseerd door een sales gedreven aanpak. We deden daarbij wel aan marketing, maar op een nogal ongestructureerde manier. Nu we een volgende fase van groei ingaan, is dat niet langer voldoende. We hadden dus behoefte aan meer structuur en regie, maar nog niet de ruimte om daarvoor een full time marketing manager aan te nemen.”

 

Na een korte selectie heeft de Solimas Groep gekozen voor ITxposure. Maarten van Montfoort: “Michel de Groot van ITxposure fungeert als sparringpartner, plannenmaker, regisseur van externe bureaus maar ook als uitvoerder. Wat heel prettig werkt is het feit dat Michel heel veel ICT marketing ervaring meebrengt; je hoeft hem niet uit te leggen hoe onze business werkt, maar hij gaat direct zelfstandig van start. Hij heeft een goede basis neergezet die gemakkelijk kan worden overgedragen aan de nieuwe marketing medewerker die we hebben aangenomen. Ik wil ITxposure zeker op regelmatige basis blijven betrekken bij onze marketing strategie!”

AddThis Social Bookmark Button