ITxposure introduceert IT Copyblox

Voor veel IT bedrijven vormt het schrijven van goede teksten een behoorlijke uitdaging. Zij hebben veel kennis van informatietechnologie, maar vinden het moeilijk om hun boodschap goed over te brengen. Daarom introduceert ITxposure nu IT Copyblox.

 

Content is King

In marketing draait veel, zo niet alles, om content. Zeker in het internet tijdperk waar mensen niet lezen maar scannen en zoekmachines zoals Google de dienst uitmaken als het gaat om nieuwe bezoekers op uw website.

 

Wat zijn IT Copyblox?

IT Copyblox zijn professioneel geschreven teksten over IT gerelateerde onderwerpen voor verschillende doeleinden. Webteksten, klantreferenties, direct en e-mail, folders en flyers, LinkedIn profielen. Maar ook blogs, white papers, advertorials en offertes. Naar wens informerend of overtuigend, maar altijd prettig leesbaar. ITxposure heeft meer dan 15 jaar ervaring bij kleine en grote IT bedrijven.

 

Hoe werkt het?

Het begint bij heldere doelstellingen. Wie wilt u bereiken en wat is de boodschap die u over het voetlicht wilt brengen? Als full service marketing- en communicatiebureau voor de IT branche kunnen we u hier bij helpen, wanneer dat nodig mocht zijn. Tevens bepalen we de gewenste uitingen en frequentie. Vervolgens spreken we duidelijk af wat u wanneer van ons kunt verwachten en hoe wij samenwerken.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over IT Copyblox? Neem dan contact op met Michel de Groot, directeur van ITxposure via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 085-489 76 78 (085-ITXPOSURE).
Voor meer informatie over ITxposure bezoekt u www.itxposure.nl.

 

AddThis Social Bookmark Button