ITxposure is partner van RefXL, het onafhankelijke platform voor IT referenties

Marketing- en communicatiebureau ITxposure en Coomb zijn een samenwerking aangegaan rond RefXL, het onafhankelijke platform voor IT referenties. RefXL is een gebruiksvriendelijk, overzichtelijk platform waar beslissers en professionals in de ICT kunnen zoeken naar relevante referenties voor hun toekomstige projecten. Op dit moment staan al meer dan 10.000 referenties van meer dan 700 IT leveranciers online en de bezoekersaantallen groeien elke dag.

 

Dankzij deze samenwerking kunnen relaties van ITxposure korting krijgen op de RefXL abonnementen. Voor IT bedrijven die hun referenties door een professionele partij willen laten uitwerken is ITxposure de partner die deze ‘turn key’ kan opleveren.

 

Vergroot uw bereik via RefXL
RefXL logoHet doel van RefXL: het samenbrengen van aanbieders en afnemers met een grotere slagingskans op succesvolle samenwerking en projecten. Voor opdrachtgevers is RefXL een betrouwbaar hulpmiddel bij de selectie van IT leveranciers en technologie. Voor leveranciers is RefXL een podium om hun kennis, ervaring en toegevoegde waarde naar een brede doelgroep aan te tonen.

 

Michel de Groot, directeur van ITxposure: “Uiteraard is een goede klantreferentie een stuk waardevolle content voor de eigen website. Door deze referenties tevens te plaatsen op het RefXL platform wordt het bereik verder vergroot en kunnen IT bedrijven waardevolle nieuwe contacten en leads opdoen.”

 

Korting op RefXL abonnementen
RefXL biedt drie verschillende abonnementsvormen: Free, Business en Professional. Voor nog meer exposure biedt RefXL daarnaast mogelijkheden om te adverteren op de site.

 

Dankzij onze samenwerking kunnen relaties van ITxposure korting krijgen op de RefXL abonnementen. Wanneer u gebruikt maakt van onze kortingcode krijgt u maar liefst 50% extra op de looptijd van uw abonnement:
6 maanden wordt 9 maanden
12 maanden wordt 18 maanden

 

Wilt u meer weten over de RefXL service en de ITxposure partnerkorting korting? Neem dan contact met ons op.

 

Een Coomb service
RefXL is een service van Coomb, Interim Management Consultants op het gebied van sales en services voor IT bedrijven. Coomb levert naast RefXL onder andere de volgende consultancy services:
-    (Cloud) sales transformatie
-    Optimalisatie van Customer Success
-    SMART Project Management

AddThis Social Bookmark Button