e-mail: info@itxposure.nl | telefoon: 085-ITXPOSURE (085-489 76 78)

Hubspot partnerITxposure is partner van HubSpot, de toonaangevende leverancier van inbound marketing, sales en CRM software voor middelgrote en grote organisaties. De HubSpot software is ontwikkeld om bedrijven te laten groeien door betere klantrelaties, van het allereerste contact tot en met tevreden klant. Als HubSpot partner helpen wij organisaties groei te realiseren door betere en slimmere inbound marketing en sales.

De HubSpot growth stack

HubSpot biedt een complete set applicaties voor marketing, sales en customer succes met onderliggend een volledig gratis CRM systeem. Elke applicatie op zich is krachtig, maar de combinatie brengt nog meer versnelling doordat marketing, sales en services naadloos samenwerken rond je klanten.

HubSpot gratis CRM
Dieper inzicht in elk contact, lead en klant.

HubSpot Marketing Hub
Meer bezoekers op je website, hogere conversie van bezoekers naar klanten.

HubSpot Sales Hub
Hogere productiviteit: sluit meer deals met minder werk.

HubSpot Customer Hub
Communiceer met je klanten op de manier waarop zij dat willen en help ze succesvol te zijn. Customer Hub wordt gereleased in 2018.

ITxposure, jouw HubSpot partner

ITxposure kan je helpen bij:
- het aanschaffen van HubSpot,
- het voor jouw organisatie optimaal inrichten van HubSpot,
- in kaart brengen van jouw buyer persona’s en buyer journeys,
- bepalen van de juiste content, e-mail en social media strategie,
- behalen van maximaal rendement op je HubSpot investering door training, coaching en onze inbound marketing services.

Gratis consult
Wil je weten of inbound marketing en/of HubSpot bij kunnen dragen aan de groei van jouw organisatie? Wanneer je onderstaand formulier invult dan plannen we een kennismakingsgesprek waarin we dieper ingaan op jouw bedrijfs- en marketingdoelstellingen.

We bespreken de situatie en ambitie van jouw organisatie, relevante ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing en sales en welke stappen je kunt zetten om jouw doelen te behalen.