e-mail: info@itxposure.nl | telefoon: 085-ITXPOSURE (085-489 76 78)
Tech Data

“ITxposure is goed bereikbaar en levert snel goed werk.”

Wael Rejeb. Marketing Program Manager bij Tech Data

Wael Rejeb is Marketing Program Manager bij ICT distributeur Tech Data. Hij is verantwoordelijk voor de marketing van een aantal productlijnen waaronder Dell en Lenovo.

Wael Rejeb

 

Wael: “Ik ben continu met meerdere projecten tegelijk bezig, dus heb veel verschillende werkzaamheden en allemaal verschillende deadlines.

Als Program Manager bij Tech Data ben je als een spin in het web eindverantwoordelijk om je marketingprojecten op tijd op te leveren.

Om dat waar te kunnen maken werk ik samen met een aantal gespecialiseerde bedrijven voor bijvoorbeeld relatiegeschenken, incentive reizen en marketingcommunicatie.”

De samenwerking met ITxposure

De samenwerking met ITxposure is begonnen toen Wael in 2011, destijds nog bij ETC Distribution, verantwoordelijk werd voor de marketing van onder andere Citrix en AppSense.

Wael over de samenwerking: “ITxposure helpt me met marketing op alle niveaus: van de ontwikkeling van plannen en complete campagnes tot events en creatieve, prettig leesbare teksten voor e-mail nieuwsbrieven. Door de samenwerking met ITxposure kan ik dingen uitbesteden waar ik anders door tijdgebrek niet aan toe zou komen. Daar helpt ITxposure me perfect mee, waardoor ik meer tijd over heb voor andere prioriteiten.”

“De ervaringen met ITxposure zijn heel goed.”

Wael Rejeb. Tech Data

De ervaringen met ITxposure

Wael Rejeb: “De ervaringen zijn heel goed. ITxposure is goed bereikbaar en levert snel goed werk, waardoor ik makkelijker mijn deadlines kan halen. Omdat ze zoveel ervaring hebben op het gebied van IT marketing hebben we genoeg aan een minimale briefing waardoor ik efficiënt kan werken.

ITxposure denkt echt mee en adviseert actief over de invulling van marketing voor mijn productlijnen. De tarieven zijn marktconform en dankzij duidelijke rapportages weet ik exact wat elk project heeft gekost.

We werken al lang samen en Michel reageert nog steeds altijd enthousiast als ik een nieuwe order heb. Daarbij maakt het niet uit of het een groot project of kleinere klus is.

Bij andere partijen heb ik wel eens gemerkt dat de service na verloop van tijd minder wordt, daar merk ik bij ITxposure niets van. Dat, en de persoonlijke klik, maakt het gewoon erg prettig om met ITxposure te werken.”

www.techdata.nl

Logo ITxposure

Wat wil jij bereiken? We horen graag van je!

e-mail: info@itxposure.nl | telefoon: 085-ITXPOSURE (085-489 76 78)