e-mail: info@itxposure.nl | telefoon: 085-ITXPOSURE (085-489 76 78)

Referenties voor IT-bedrijven

ITxposure heeft inmiddels al meer dan 100 referenties voor IT-bedrijven en -projecten uitgewerkt bij de meest uiteenlopende organisaties. Wij hebben CIO’s, CISO’s, IT-managers en andere IT-professionals geïnterviewd bij organisaties in onder andere de zorg, energiebranche, logistiek, financiële dienstverlening, onderwijs en overheden. Voor technologiebedrijven die hun IT-referenties professioneel willen laten uitwerken is ITxposure de partner die deze ‘turn key’ kan opleveren.

IT referenties

Full-service uitwerking van IT-referenties
ITxposure hanteert daarbij een full-service aanpak: na een beknopte briefing plannen we de afspraak, doen het interview en fotografie, schrijven de case, verzorgen de vormgeving en zorgen voor de afstemming en goedkeuring met opdrachtgever en eindklant. Het eindresultaat is een goedgekeurde case die direct online gepubliceerd of gedrukt kan worden.

De waarde van referenties voor IT-bedrijven
De manier waarop zaken wordt gedaan in de IT-branche verandert snel. Opdrachtgevers zijn kritisch en nemen niet langer aan dat leveranciers altijd waarmaken wat ze beloven. Leveranciers die zich aan deze omstandigheden aanpassen begrijpen de kracht van klantreferenties: onafhankelijke verhalen die een sterke onderbouwing zijn voor hun marketing en positionering als toegevoegde waarde leverancier.

De specifieke kenmerken van referenties voor IT-bedrijven
Veel IT-bedrijven denken en praten nog steeds in features en functies. In een referentie leggen wij graag de nadruk op de relevantie voor jouw klant. Wat was het probleem wat de klant wilde oplossen? Waarom en hoe hebben ze voor jouw organisatie en oplossing gekozen? En welke voordelen ervaart de klant na het succesvolle project? Het eindresultaat is een prettig leesbaar stuk dat een helder beeld schetst van de situatie, keuzes en ervaringen.

RefXL
ITxposure is partner van RefXL, het onafhankelijke platform voor IT-referenties. RefXL is een gebruiksvriendelijk, overzichtelijk platform waar beslissers en professionals in de ICT kunnen zoeken naar relevante referenties voor hun toekomstige projecten. Op dit moment staan al meer dan 10.000 referenties van meer dan 700 IT-leveranciers online en de bezoekersaantallen groeien elke dag. Dankzij onze samenwerking kunnen relaties van ITxposure korting krijgen op de RefXL abonnementen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze bewezen aanpak op het gebied van IT-referenties, de RefXL service en de manier waarop je korting kunt krijgen? Neem dan contact met ons op.