e-mail: info@itxposure.nl | telefoon: 085-ITXPOSURE (085-489 76 78)
IT marketing referentie: KNS Automatisering

“Dankzij het IT marketing abonnement van ITxposure blijven we zichtbaar in de markt.”

Arnout de Jager, Commercieel Directeur van KNS Automatisering

Arnout de Jager is Commercieel Directeur van KNS Automatisering. Hij helpt bedrijven hun ICT vraagstukken op te lossen door effectief gebruik te maken van ICT services, hard- en software en het juiste advies over "the next step" op het gebied van automatisering.

Arnout de Jager

Van reseller naar full service ICT-dienstverlener
Arnout de Jager: “We zijn in 1995 begonnen als ‘dozenschuiver’ en hebben dat al snel uitgebreid met ICT dienstverlening. In eerste instantie leverden we vooral on site support. In de loop van de jaren zijn we onze klanten telkens meer met remote services gaan ondersteunen en we hebben regelmatig nieuwe diensten ontwikkeld. Tegenwoordig richten wij ons, naast ICT adviezen en diensten, vooral op cloud en managed services.”

De marketing uitdagingen van KNS Automatisering
Arnout de Jager: “Marketing wordt telkens belangrijker voor ICT-bedrijven. We willen ‘top of mind’ blijven bij onze doelgroep en daar helpt ITxposure ons bij. Omdat wij regelmatig nieuwe diensten ontwikkelen, moeten we onze klanten op de hoogte houden van wat wij te bieden hebben. Je moet als ICT-bedrijf toegevoegde waarde blijven bieden, dat doen wij onder andere door informatie te delen over belangrijke ontwikkelingen zoals security, ransomware en de AVG. Daarnaast is een professionele uitstraling belangrijk: een potentiële nieuwe klant die via Google of uit ons netwerk komt, kijkt eerst op onze website om te bepalen of ze met ons in contact willen komen.”

“Marketing wordt telkens belangrijker voor ICT-bedrijven.”

De samenwerking met ITxposure

De samenwerking tussen KNS Automatisering en ITxposure is begonnen in 2008. Arnout de Jager: “Ik heb eerder met Michel de Groot van ITxposure samengewerkt, toen hij als product manager bij een ICT-distributeur werkte.

Toen Michel zijn eigen bedrijf startte hebben wij de ICT voor hem ingevuld. Toen wij niet lang daarna meer structuur en regelmaat in onze marketing wilden aanbrengen was het voor ons logisch om met ITxposure in zee te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad.”

“We willen ‘top of mind’ blijven bij onze doelgroep en
daar helpt ITxposure ons bij.”

Arnout de Jager, KNS Automatisering

De ervaringen met ITxposure

Arnout de Jager: “Voor ons werkt het heel prettig dat we op gelijkwaardig niveau kunnen schakelen. Michel is regelmatig bij ons op kantoor aanwezig en dan sparren we over de juiste aanpak en acties. Een duidelijk voordeel is zijn kennis van en ervaring in de ICT-markt: hij weet wat nodig is in deze branche.

Dat vind ik echt een grote toegevoegde waarde ten opzichte van een standaard marketing- en communicatiebureau. Michel noemt zijn rol bij ons ook wel IT Marketing Manager as a Service. Dat is niet alleen een leuke knipoog naar de ICT, maar het klopt ook nog: hij is in feite onze marketing manager, maar dan in een vorm die past bij een kleiner ICT-bedrijf.”

Over KNS Automatisering

Al sinds 1995 verzorgt KNS Automatisering complete oplossingen voor automatiseringsprocessen in het midden- en kleinbedrijf. KNS Automatisering is servicegericht, flexibel en innovatief. Het bedrijf is continu op zoek naar nieuwe technologieën die klanten helpt meer rendement uit hun ICT omgeving te halen.

Of het om werkplekautomatisering, telefonie of een volledige cloud omgeving gaat: doordat alle benodigde expertise in huis is, kan KNS een "one stop shopping" model bieden voor alle ICT vraagstukken.

www.kns.nl

Logo ITxposure

Wat wil jij bereiken? We horen graag van je!

e-mail: info@itxposure.nl | telefoon: 085-ITXPOSURE (085-489 76 78)