e-mail: info@itxposure.nl | telefoon: 085-ITXPOSURE (085-489 76 78)

ITxposure, aangenaam.

ITxposure: full service B2B marketingbureau met verstand van IT

ITxposure is opgericht door Michel de Groot, senior marketeer met meer dan 20 jaar (inter)nationale sales en marketing ervaring in de ICT sector. Michel heeft gewerkt voor en bij ICT-distributeurs, system integrators, (value aded) resellers, softwarebedrijven en hosting/cloud providers. Als marketing- en communicatieconsultant denkt en schakelt hij snel en ontwikkelt effectieve, creatieve oplossingen.

Wat heb jij nodig om verder te komen?
Marketingstrategie of -services ? Meer leads, nieuwe klanten? Marketing manager as a Service? Internet, inbound of content marketing? En zoek je dan ook nog een bureau dat jouw taal spreekt en resultaat levert? Laten we kennismaken.

Waarom ITxposure?

Strategie & uitvoering

Van ‘Marketing Manager as a Service’ tot pragmatisch, flexibel en effectief bureau dat jouw taal spreekt: wat jij nodig hebt.

Inhoud & creativiteit

Wij leveren graag werk dat qua vorm en inhoud aanspreekt, informeert en overtuigt. Want marketing moet ROI opleveren.

Voor groot & klein

Natuurlijk werken we graag voor klanten als Tech Data, maar ook als kleiner bedrijf krijg je de aandacht en service die je verwacht.

Lekker snel & flexibel

Soms moet het gewoon snel. Dat kan bij ITxposure. En we zijn ook leuk om mee te werken, volgens de klanten die het kunnen weten.

Logo ITxposure

Wat wil jij bereiken? We horen graag van je!

e-mail: info@itxposure.nl | telefoon: 085-ITXPOSURE (085-489 76 78)