e-mail: info@itxposure.nl | telefoon: 085-ITXPOSURE (085-489 76 78)

Full service internetbureau
De internet marketing aanpak van ITxposure noemen we Het Werkende Web. Met een doelgerichte aanpak werken realiseren we voor en met jou een online aanwezigheid die resultaten boekt.

internet marketing

Internet strategie
Wat zijn je bedrijfsdoelstellingen en hoe kan het internet daaraan bij te dragen? Welke doelgroepen kunnen op welke manier via het internet worden bediend? In nauwe samenwerking ontwikkelen we een blauwdruk voor succesvolle online aanwezigheid.

Website ontwikkeling en optimalisatie
Wat moet de website voor je organisatie bereiken: is het een informatief medium, merkbouwend, lead genererend, of is het een direct verkoopkanaal? Welke doelgroepen kunnen op welke manier online bediend worden? Dit bepaalt de structuur, navigatie, link strategie, conversietactieken en "look and feel" van de site.

SEA, SEO en social media
Wij ontwikkelen, beheren en optimaliseren onder andere zoekmachine en banner campagnes. Redigeren teksten voor hogere waardering door bezoekers en zoekmachines. Analyseren en optimaliseren websites. Of zorgen voor een regelmatige stroom nieuwe website content, zodat je site ook na oplevering goed blijft scoren.

Referenties
Een greep uit eerder door ons gerealiseerde of doorontwikkelde internet projecten:
- Linvision HPC
- ForITs
- FacilityPoint
- Forceview
- VANDERLEDEN process

Internet marketing of inbound marketing?
Inbound marketing helpt je om sneller en effectiever nieuwe leads en klanten te genereren. Inbound marketing is een online marketingstrategie die er voor kan zorgen dat je wordt gevonden door potentiële klanten vanuit de doelgroep op het moment dat zij jouw oplossingen of services nodig hebben. Lees meer over inbound marketing.

Meer weten?
Wil je meer weten over onze internet marketing aanpak, neem dan contact op.